19 Kasım 2013 Salı

Yöneticiler için pratik ve etkin paket çözümleri


Let's EARN platformu, yöneticiler için e-öğrenme ortamını özelleştiriyor, geliştirmeye ihtiyaç duydukları yetkinlikler için farklı portallar sunuyor. Yöneticiler ilgi alanı ve tercihi doğrultusunda; videolar, kitap özetleri ve makale koleksiyonlarından oluşan özel yönetici ürünleri, liderlik gelişimine yönelik eğitimler sunan özel paketler ve farklı uzmanlık alanlarındaki yöneticilere özel eğitim ve materyallerin yer aldığı özel ve seçkin eğitim portallarından yararlanabiliyor. Mevcut yetkinliklerini geliştiren ve yeni yetkinlikler kazanan yöneticiler değişen dünya koşullarına kolay uyum sağlıyor.

1-Yöneticiler için kısa, pratik öğrenme içerikleri,

Let's EARN platformu, Seçkin paketiyle kurumların karar verici konumundaki yöneticileri için liderlik becerilerini geliştirmeye yönelik farklı eğitim ve gelişim materyallerini özelleştirilmiş farklı bir paketle sunuyor.
 
Yöneticilere özel içerikler bir arada
İş dünyasının liderlerinden dersler, çok satan yazarların kitap özetleri, makaleler, videolar ve e-eğitimler, yöneticiler için zengin bilgi kaynakları oluşturuyor.

Tamamı Türkçe
Her biri, en çok 10-15 dakikada tamamlanan eğitim materyallerinin tamamı Türkçe ’dir.

Mobil erişim
Kısa, özet ve pratik eğitim materyallerine tablet ve akıllı telefonlardan erişilebiliyor.

Reklam çalışması
Tanıtım tutundurma çalışmalarıyla yöneticilerin iş yoğunluğunda, söz konusu bilgi havuzundan haberdar olmaları ve yararlanmaları sağlanıyor.

Let's EARN platformu ‘nun bu paketinde neler var?

Mobil Eğitimler:
Eğitim Kataloğu ’ndan yöneticilere özel seçilen eğitimler, HTML5 formatında, mobil cihazlardan rahatlıkla erişilebilecek şekilde sunuluyor.

Özel Yönetici Videoları: Toplam 100 videonun tamamı Türkçe alt yazılı. Her biri 3-5 dakika uzunluğunda olan bu videolarda, uzmanların, üst düzey şirket yöneticilerinin ve konusunda çok satan yazarların çeşitli konular hakkında deneyimleri paylaşılıyor.

Kaynak Dergiler, Makaleler:  Özel Makaleler koleksiyonu, yönetim dünyası tarafından ilgiyle takip edilen saygın özel dergilerin toplam 50 sayılık online arşivini kapsıyor. İş dünyasına yönelik belirli bir konuyu işleyen her dergide birbirinden değerli 10 makale bulunuyor. Koleksiyon toplamda 500 makale içeriyor.

Kitap Özetleri: Yoğun iş temposunda acilen yapılması gereken onlarca işin arasında ufuk açacak, ilham verecek kitapları okumak için zaman bulmak zor olabilir. Let's EARN platformu, Yönetim Dünyasına yönelik Kitap Özetleri ile okunması gereken sayfa sayısını azaltarak size zaman kazandırıyor. Kitap Özetleri, kişisel gelişim, satış ve insan kaynakları konularında CEO’ların en çok okuduğu kitapların özetlerinden oluşuyor.

2- Yöneticilerin mutlaka bilmesi gerekenler

Let's EARN platformukurumların karar verici konumundaki yöneticilerine özel hazırlanan portalı, liderlik becerilerini geliştirmeye yönelik dünya çapında geçerliliğe sahip farklı eğitim ve gelişim materyalleri sunuyor. Böylece yöneticiler aradıkları ve ihtiyaç duydukları bilgilere bu portal üzerinden hızla ulaşabiliyor.

Yöneticilere özel liderlik portalı

Sınırlı vakitleri olan liderlere özel video, okuma materyali, etkileşimli pratik bilgiler içeren, kolay, hızlı ve ilgi çekici bir liderlik geliştirme çözümü.

Tamamı İngilizce
Tamamı İngilizce olan içerikler, yöneticilerin İngilizce bilgilerinin gelişimine de katkıda bulunuyor.

Hızlı deneyim
Yöneticilerin mutlaka bilmesi gereken temel bilgiler, toplam 2 saatlik bir çalışmayla edinilebiliyor.

Yetkinliklerle eşleştirilmiş materyaller
Portalda yer alan materyallerin her biri belli bir liderlik yetkinliğine karşılık geliyor. Böylece geliştirilmek istenen yetkinlikler doğrultusunda uygun eğitim ve gelişim materyallerine kolayca erişilebiliyor.

3- Zengin kaynaklar bir tık ötenizde

Let's EARN platformu ve zengin kaynak merkezi, satış, insan kaynakları, finans gibi farklı uzmanlık alanlarına özel, farklı eğitim materyalleri sunan portallardan oluşuyor. Portallar, uzmanlardan rehberlik desteği, simülasyon, oyun gibi farklı araçlar ile edinilen bilgilerin iş hayatına en kısa sürede uygulanabilmesine yardımcı oluyor.

Tamamı İngilizce
Tamamı İngilizce olan içerikler yöneticilerin İngilizce bilgilerinin gelişimine de katkıda bulunuyor.

Yardımcı araçlar
Öğrenmeyi hızlı ve etkin kılacak araçlar bir arada sunuluyor.
• Dünyaca  uzman editörler tarafından, yetkinliklere özel seçilmiş, güncel özetler ve makaleler.
• Konuyla ilgili uygulanabilir yöntemlere ilişkin dokümanlar.

Eğitim yol haritaları
Kullanıcılara seviyelerine, ilgi ve yetkinlik düzeylerine uygun özel platform katalog eğitimleri öneren eğitim yol haritaları sunuyor.

Güncelleştirilmiş ve yeni içerikler
İçerik listesi düzenli olarak güncelleniyor, en yeni kaynaklar içeriklere ekleniyor.

Bilgiye anında erişim. Bilgi ve becerileri geliştiren, günlük iş performansına destek sağlayacak geniş bilgi kaynağına her yerden erişilebiliyor.

Hiç yorum yok: